Loungen/ Puben

I loungen/Puben checkar ni in och ut. Här bokar ni tilläggstjänster såsom, hyra av roddbåt, köper ved/grillkol eller framför andra önskemål! Loungen är bemannad under större delen av dagen! Här kan ni även köpa glass, läsk, godis/snacks eller fika!

Loungen/Puben fungerar också som en samlingspunkt för boende på campen om vädret inte är så bra. Här kan man läsa en bok, kasta pil, spela brädspel eller streama musik eller video/tv från egna plattformar. Utrymmet är inte så stort, men rymmer ca 10 personer.

Ni som gäster, kan hyra Loungen/Puben för egna, privata sammankomster på kvällar mellan kl. 19-23. Ni kan då ta med er egen dryck som får förtäras i lokalen. (Ingen alkoholservering) Mat eller glass får inte förtäras i lokalen!

I hyran av lokalen ingår: Kyl till egna drycker, glas, diskning, tillgång till brädspel och dart, musikanläggning/tv som man kan streama till från egna plattformar, städning och personal som ser till att ni trivs.

Hyran är 1000 SEK/kväll och bokas separat från ert boende! Ni kan också boka lokalen på plats, i mån av ledighet.

Märk väl att det kan finnas tillfällen då check-in och köp av andra slag förekommer då ni hyr lokalen. Vi ber då om att ni respekterar detta och sänker musiken och ljudnivån under tiden vi betjänar andra kunder på campen!