Boende

Här på Tjädersdal, bor du bekvämt, mitt ute i skogen!

Lägenheten

Ett bekvämt boende för er som gärna bor modernt inomhus!

I den nyrenoverade lägenheten, som ligger i huvudbyggnaden, bor upp till 6 personer bekvämt! Allrum med pentrykök. Två sovrum, ett med dubbelsäng (180 cm) och ett med två enkelsängar (90 cm) (som kan göras om till dubbelsäng) samt ett allrum med en bäddsoffa för 1-2 personer (120 cm). Badrum med handfat, toalett och badkar/dusch. Här finns även ett pentrykök där ni har möjlighet att laga enklare maträtter. (Fri WIFI)

Utvandrartorpet

Ett bekvämt boende för hela familjen!

Plats för 6-7 personer i två sovrum med dubbelsängar (180 cm/140 cm), sovloft för två personer i enkelsängar (80 cm) samt en ”drängasäng” i vardagsrummet (70 cm). Fullt utrustat kök. (ej diskmaskin) Badrum med handfat, toalett och dusch. Vardagsrum med matplats. Egen uteplats med bord, stolar och grill (Fri WIFI)

Stugor

För er som gärna sover inomhus, men mest är ute i naturen!

Två små övernattningsstugor med plats för två personer per stuga. Två enkelsängar ( 90 cm) Kaffekokare, vattenkokare, brödrost, servis samt egen grill och uteplats! Här har ni även tillgång till ett utedass/dusch! (Fri WIFI)

Hängmattor

Ett alternativ för dig som gärna hänger bekvämt!

Här finns gott om plats för att hänga upp din hängmatta samt flera grill- och uteplatser som du kan utnyttja. Du har även tillgång till utedass/dusch (Fri WIFI)

Tältplatser

För er som campar med eget tält!

Vi har plats till ca 20 tält på utspridda runt omkring på campingen (beroende på storlek) Tältar ni, så har ni även tillgång till utedass/dusch samt de många grill- och uteplatserna. (Fri WIFI)

Dina egna husdjur på Tjädersdal och allergier

Naturen kring Tjädersdal inbjuder till vandringar i skogen, kanotfärder eller bad i Ronnebyån.