Stugor

Här på TJädersdal har vi två stycken tvåpersoners stugor . Stugorna är bekvämt men enkelt inredda med framdragen el. Två enkelsängar, hopfällbart bord och förvaring. I stugorna finns kaffekokare/vattenkokare/brödrost/servis för två personer/egen grill, (Grillkol kan köpas till) samt bord och stolar utomhus.

Stugorna är lätt isolerade, så vid kallare temperaturer kan ett portabelt element erbjudas för 30 SEK/natt

Stugorna är öppna för bokning året runt men avser ni besöka oss under lågsäsongen 1/10-1/5 måste ni kontakta oss en vecka innan er ankomst.

Tillgång till WIFI!

Tillgång till utedass och grillplatser.

Kuddar och täcken samt madrass/kuddskydd finns, men sängkläder såsom lakan, påslakan och örngott medtages av gästen. Alternativt kan sovsäck och egen kudde användas!

Städning/diskning utförs av gästen vid utflyttning (innan utcheckning) och skall godkännas av Hikers Sweden innan gästen lämnar! Om städningen inte godkänns tillkommer en kostnad på 250 Skr. (Städmtrl finns i stugan)

Incheckning ankomstdagen: Från kl. 16.00

Utcheckning avresedagen: Senast kl. 12.00 (städinspektion sker 30 minuter innan anmäld utcheckningstid)

Bokningsavgift: 20% av hyran betalas vid bokningstillfället och resterande hyra betalas vid incheckning! (Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar)

Övriga kostnader under vistelsen betalas vid utcheckning! (såsom grillkol, element, hyra av roddbåt mm)

Pris: Från 250 SEK/dygn/person (Enpersonstillägg: 50 SEK/Dygn)

Element: 30 SEK/dygn/stuga

Kom ihåg att ange om ni har husdjur med er eller om ni önskar bo i den allergivänliga stugan. Detta gör ni i rutan ”anteckningar” på bokningssidan.