Nyheter

Uppdaterat 2023-07-06

Nu har vi öppnat butiken i receptionen!

Här kan ni nu köpa glass, läsk/vatten, godis/snacks eller fika!

Vi tar alla kort (nästan), (Svenska som utländska) samt Swish och i undantagsfall kontanter!

Välkomna!

Fiskeguide

I år startar vi ett samarbete med företaget ”204 FISHING” som erbjuder fisketurer i Ronnebyån och närliggande sjösystem.

204 FISHING anordnar halv-eller heldagsturer med guide till konkurrenskraftiga priser och genomför sina turer med fiskekajaker av senaste modell. En erfaren guide följer med er på turerna och lär er både att fiska från kajak och visar er var de stora fiskarna står.

Vi kan nu gemensamt, erbjuda en all-inclusive tur, där allt ingår för en dagstur på Ronnebyån och sjöarna runt omkring. Två nätters övernattning här på Tjädersdal i en 2-personers stuga. Frukost båda dagarna, lunch samt allt vad ni behöver för en trevlig BBQ här på Tjädersdal, dag 2. Moderna fiskekajaker, guide samt fiskeutrustning för en härlig dag i naturen med fantastisk fiske.

Nu öppnar vi vår reception/lounge!

Här checkar ni in/ut, köper glass/läsk eller hänger om vädret är lite tråkigt. Receptionen är inredd som en gammal engelsk pub och här finns soffgrupp och bar (Ingen alkoholservering) Plats för 10 personer. Här kan ni koppla av med en bok, spela brädspel, kasta pil eller streama musik eller TV/video från egna plattformar.

Loungen kan hyras av boende på Tjädersdal, för egna sammankomster på kvällstid. (18-22)