Hängmatte- camp!

Här på Tjädersdal finns det gott om plats för att sätta upp din hängmatta vare sig om du paddlar kanot längs Ronnebyån, vandrar Utvandrarleden eller kommer i bil eller på MC!

Vi har ca 4000 m2 mark avsett för tält och hängmattor och omkring 10+ platser för hängmattor! Så det finns gott om utrymme att hålla avstånd till andra gäster på campingen och vi ser till att det aldrig blir trångt!

Campingen för hängmattor är öppen året runt men om du vill besöka oss under lågsäsongen 1/10-1/5 måste du anmäla din ankomst några dagar innan du kommer.

Här kan du boka din plats för hängmatta i förväg eller bara komma förbi och bli anvisad plats för ditt läger! Vänligen beakta att det kan vara fullbelagt om du ”bara kommer förbi”!

Som gäst med din hängmatta på Tjädersdal har du tillgång till campingens faciliteter såsom, grillplatser, badplats, upptagningsplats för kanoter, parkering för bil eller MC.

Här står du själv för hängmatta och övrig utrustning, men är du nybörjare, så står vi gärna för hjälp och assistans med ditt läger.

Full betalning vid ankomst! (Ingen bokningsavgift) (Full payment on arrival)

Övriga kostnader under vistelsen betalas vid utcheckning! (såsom grillkol, hyra av roddbåt mm)

Din lägerplats ska vara städad vid lämnandet! (Avgift på 100 Skr/lägerplats om inte det är städat)

Incheckning: Från kl. 12.00 (ankomstdagen)

Utcheckning: Senast kl. 12.00 (avresedagen) (städkontroll 30 min innan utcheckning)

Pris: 150 Skr/dygn/hängmatta